Fatmagulun sucu ne

Fatmagulun sucu ne dizisini kesintisiz olarak fatmagulun sucu ne izleyin. Fatmagulun sucu ne son bolumunde bu hafta: Yurt disina gitmeye karar veren ve bunun icin son hazirliklarini yapan Kerim, hic beklemedigi bir anda Mustafa ile karsi karsiya geliyor. Kerimin Mustafayla karsi karsiya geldigini dusunen Ebe Nine, korku icinde yacanacaklara engel olmaya çalisirken, Fatmagulun endisesi ise Mustafa icindir.

Yasaranlar icin Turaner Beyin surpriz ziyaretiyle baslayan aksam yemegi, Selimin yokluguyla zor bir geceye donusur. Emniyette ifadeleri alinan Kerim, Selim, Erdogan ve Vural ise sucsuzluklarini ispat etmeye calısmaktadirlar.

Meltemin ailesi Selimin yeni bir olaya karistigini ogrenir. Bu durum evlilik planlarinin tehlikeye dusmesine sebep olur. Ebe Ninenin ve Fatmagulun korkulu bekleyisi, kisa sureligine de olsa aralarinda bir yakinlik dogurur. Ebe Nine, Fatmagulun duvarlari ardinda yasadigi yikima, aci icinde sahit olur. Mustafanin iyi oldugundan emin olmak isteyen Fatmagul ise tum riskleri goze alir ve Mustafayi arar. Fatmagulun sucu ne son bolum izlemek icin sitemizi ziyaret ediniz. http://ping.fm/hKn8z #fatmagulunsucune #fatmagulunsucuneizle #online #full #aol #hd #movie #web #iphone #blackberry #mobile #iphone #dizi #izle #diziizle #video #movie